Català | Castellano | English
  • inici
  • ajuda
  • identificació
Cerca avançada  

El menjar

Comenta'l - 20 Visites
Escrit Llibre

Arànega, Susanna; Portell, Joan; Gónzalez, Núria; [edició]; Carrasco, Xavier; Espot, Laura; [coordinació]; Blanch, Xavier; [direcció General]

La Galera, 2000

Aquest llibre tracta sobre el menjar d'una forma senzilla i esquemàtica. Està dividit en diferents apartats: el cicle del menjar, des de la boca fins a les evacuacions; els tipus d'aliments, dieta equilibrada, els menjars del dia i a les diferents edats; les característiques del aliments el gust, l'origen, els colors, la preparació, la conservació, els envasos, les botigues i què mengen als altres països.

 

Descripció temàtica:
cuina, dietètica, medicina, aliments, cereals, fruites, productes lactis, carn, begudes, pastisseria, verdures, sucre

 
Àmbit:
Alumnat
Context:
Educació primària
Idioma:
Català
Característiques:
Té 31 pàgines. Escrit en majúscules, amb moltes il·lustracions. Pertany a la col·lecció "Descobrim"
Identificador:
ISBN/ISSN:84-246-0281-1; Dipòsit legal:B.4557-2000
 
Disponibilitat:
CRP Ciutat de l'Hospitalet de Llobregat (L'HOSPITALET DE LLOBREGAT)
CRP de l'Urgell (TÀRREGA)
CRP de les Garrigues (LES BORGES BLANQUES)
CRP de Ribera d'Ebre (MÓRA D'EBRE)
CRP del Baix Empordà (LA BISBAL D'EMPORDÀ)
CRP del Baix Llobregat IV (EL PRAT DE LLOBREGAT)
CRP del Baix Penedès (EL VENDRELL)
CRP del Pla d'Urgell (MOLLERUSSA)
ECRP Bagà (BAGÀ)
+ informació
 
Comparteix-ho |

+Comenta aquest recurs!

 
Avís legal | Privadesa | Condicions d'ús | Copyright � 2014, Generalitat de Catalunya
El Departament d'Ensenyament no es fa responsable del contingut dels enllaços externs. Llegir més