Català | Castellano | English
  • inici
  • ajuda
  • identificació
Cerca avançada  
1-3 de 3 resultats

Ordenat per Rellevància Data Títol Visites Valoració Comentaris

  • Tot (3)
  • Recursos en línia (3)
    • Vídeo (3)
    • Pàgina web (1)
 Alimentos del siglo XXI: verdades y mentiras  

Comenta'l - 12 Visites 5


López Nicolás, José Manuel

2017

Conferència impartida per José Manuel López Nicolás que serveix per reflexionar sobre la nostra responsabilitat com a consumidors així com per conèixer claus per evitar caure en els paranys publicitaris d'alguns productes.[+]
Conferència impartida per José Manuel López Nicolás que serveix per reflexionar sobre la nostra responsabilitat com a consumidors així com per conèixer claus per evitar caure en els paranys publicitaris d'alguns productes.[+]
Conferència impartida per José Manuel López Nicolás que serveix per reflexionar sobre la nostra responsabilitat com a consumidors així com per conèixer claus per evitar caure en els paranys publicitaris d'alguns productes. El ponent repassa els eslògans i les declaracions que inclouen alguns dels aliments i complements alimentaris més coneguts del mercat i insisteix en la necessitat que la legislació sigui més restrictiva en aquest sentit, ja que la publicitat utilitza alguns buits legals en benefici de les empreses alimentàries. L'investigador assenyala les empreses alimentàries, la legislació europea, l'administració pública, els mitjans de comunicació i fins i tot personatges coneguts com a responsables de contribuir a la difusió de mentides al voltant dels productes per a la alimentació.[-]

 La nova Formació Professional. Indústries alimentàries / Cicle formatiu de grau superior d'indústria alimentàriaLa nova Formació Professional. Indústries alimentàries / Cicle formatiu [..]  

Comenta'l - Visita'l 215


Edu3

1999

S'hi mostra quins són els continguts, les competències, l'àmbit professional i els llocs de treball del tècnic corresponent a aquest cicle. També quins cicles formatius componen la família professional de la qual forma part aquest cicle, la durada, els accessos i les sortides professionals i educatives.

 Promoció FP / Indústries alimentàries  

Comenta'l - 67 Visites 5


Edu3

2008

El vídeo mostra els alumnes de l'IES Escola d'Hoteleria i Turisme de Barcelona treballant a la sala d'escorxat. Alhora s'hi pot veure el món professional relacionat amb aquest sector, des de la preparació i envasat fabril de la carn fins a la seva venda a les botigues.[+]
El vídeo mostra els alumnes de l'IES Escola d'Hoteleria i Turisme de Barcelona treballant a la sala d'escorxat. Alhora s'hi pot veure el món professional relacionat amb aquest sector, des de la preparació i envasat fabril de la carn fins a la seva venda a les botigues.[+]
El vídeo mostra els alumnes de l'IES Escola d'Hoteleria i Turisme de Barcelona treballant a la sala d'escorxat. Alhora s'hi pot veure el món professional relacionat amb aquest sector, des de la preparació i envasat fabril de la carn fins a la seva venda a les botigues. Programes de qualificació professional inicial: -Auxiliar de la indústria càrnia[-]

Avís legal | Privadesa | Condicions d'ús | Copyright � 2014, Generalitat de Catalunya
El Departament d'Ensenyament no es fa responsable del contingut dels enllaços externs. Llegir més