Català | Castellano | English
  • inici
  • ajuda
  • identificació
Cerca avançada  
1-10 de 10 resultats

Ordenat per Rellevància Data Títol Visites Valoració Comentaris

  • Tot (10)
  • Recursos en línia (8)
    • Vídeo (4)
    • Pàgina web (6)
  • Recursos físics (2)
    • Escrit (2)
 A family trip to London  

Comenta'l - 56 Visites 21


Oscar Martín

2011

Half term break! Every school year we look forward to that week which breaks up such a long school period as we usually have between Christmas and Easter. Mum and Dad think that both Easter and half term are a good period of time for city break bargains.[+]
Half term break! Every school year we look forward to that week which breaks up such a long school period as we usually have between Christmas and Easter. Mum and Dad think that both Easter and half term are a good period of time for city break bargains.[+]
Half term break! Every school year we look forward to that week which breaks up such a long school period as we usually have between Christmas and Easter. Mum and Dad think that both Easter and half term are a good period of time for city break bargains. However they don't have much time to look for them and...[-]

 Passió per la cuina. Noves tendències dels fogons de Lleida  

Comenta'l - 19 Visites 6162


Aparicio, Joan; Ruscalleda, Carme

2001

Noves tendències dels fogons de Lleida amb receptes de Joan Aparicio, Ignasi Benito, "Xixo" Castaño, Albert Cogul, Claudio Daruich, Blai Florensa, Joan Antoni Rúbies. Pròleg de Carme Ruscalleda i Introducció Vida[+]
Noves tendències dels fogons de Lleida amb receptes de Joan Aparicio, Ignasi Benito, "Xixo" Castaño, Albert Cogul, Claudio Daruich, Blai Florensa, Joan Antoni Rúbies. Pròleg de Carme Ruscalleda i Introducció Vida[+]
Noves tendències dels fogons de Lleida amb receptes de Joan Aparicio, Ignasi Benito, "Xixo" Castaño, Albert Cogul, Claudio Daruich, Blai Florensa, Joan Antoni Rúbies. Pròleg de Carme Ruscalleda i Introducció Vidal[-]

 Els fogons de Guissona  

Comenta'l - 12 Visites 6162


Ajuntament de Guissona

2002

Llibre resultat d'un curs que va organitzar l'Ajuntament de Guissona al restaurant Can Cuadros, casa de pagès de Palouet. Recull del passat alimentari adaptat a les circumstàncies actuals i enriquit amb les aportacions de cultures foranes.[+]
Llibre resultat d'un curs que va organitzar l'Ajuntament de Guissona al restaurant Can Cuadros, casa de pagès de Palouet. Recull del passat alimentari adaptat a les circumstàncies actuals i enriquit amb les aportacions de cultures foranes.[+]
Llibre resultat d'un curs que va organitzar l'Ajuntament de Guissona al restaurant Can Cuadros, casa de pagès de Palouet. Recull del passat alimentari adaptat a les circumstàncies actuals i enriquit amb les aportacions de cultures foranes. Conté un conjunt de receptes catalanes amb identitat. Receptes fàcils on hi participen diferents restaurants de la comarca i persones de la Segarra.[-]

 La Unió Europea  

Comenta'l - 77 Visites 21


Gil Borredà, Jesús Antoni

2007

Webquest pensada per determinar l’origen i l’evolució de la Unió Europea, quin tipus d’organització és i quins són els seus objectius, a més de conèixer les institucions comunitàries.

 La empresa  

Comenta'l - 131 Visites 21


Gómez Castaño, Mª Adela

2011

Webquesta pensada per identificar els diferents elements d'una empresa i el seu entorn, a més de treballar aspectes pràctics que es podrien presentar en la vida real.

 Promoció FP / Hoteleria i turisme. Cuina (GM) / Serveis de restaurant i bar (GM) / Pastisseria i forneria (GM) / Restauració (GS)Promoció FP / Hoteleria i turisme. Cuina (GM) / Serveis de restaurant [..]  

Comenta'l - Visita'l 5


Edu3

2008

El vídeo mostra els alumnes de l'Escola d'Hoteleria i Turisme de Barcelona practicant tècniques culinàries i tècniques bàsiques de servei i de preparació d'aliments i begudes. Els estudiants elaboren productes de rebosteria, duen a terme processos de fleca i dissenyen decoracions de pastisseria.

 La nova Formació Professional. Hoteleria i Turisme / Cicle formatiu de grau mitjà de serveis de restaurant i barLa nova Formació Professional. Hoteleria i Turisme / Cicle formatiu de [..]  

Comenta'l - Visita'l 215


Edu3

1998

S'hi mostra quins són els continguts, les competències, l'àmbit professional i els llocs de treball del tècnic corresponent a aquest cicle. També quins cicles formatius componen la família professional de la qual forma part aquest cicle, la durada, els accessos i les sortides professionals i educatives.

 La nova Formació Professional. Hoteleria i Turisme / Cicle formatiu de grau mitjà de pastisseria i forneriaLa nova Formació Professional. Hoteleria i Turisme / Cicle formatiu de [..]  

Comenta'l - Visita'l 215


Edu3

1998

S'hi mostra quins són els continguts, les competències, l'àmbit professional i els llocs de treball del tècnic corresponent a aquest cicle. També quins cicles formatius componen la família professional de la qual forma part aquest cicle, la durada, els accessos i les sortides professionals i educatives.

 Barcelona. Turisme creatiu  

Comenta'l - 31 Visites 21


Fundació Societat i Cultura

2011

El turisme creatiu ens obra una nova generació de turisme, alternativa al turisme cultural, més orientat a la visita d’indrets amb interes patrimonial. El turisme creatiu es caracteritza per la realització, per part del visitant, d’activitats artístiques i creatives en el seu lloc de destí.

 Salut!. Prevenció per a viatges  

Comenta'l - 51 Visites 5


Edu3

2009

En aquest capítol de "Salut!", els especialistes mèdics del programa recorden alguns dels consells més importants per prevenir les complicacions que poden produir-se en un viatge. Gaudir d'un viatge, ja sigui per motius professionals o d'esbarjo, és el que tothom desitja.[+]
En aquest capítol de "Salut!", els especialistes mèdics del programa recorden alguns dels consells més importants per prevenir les complicacions que poden produir-se en un viatge. Gaudir d'un viatge, ja sigui per motius professionals o d'esbarjo, és el que tothom desitja.[+]
En aquest capítol de "Salut!", els especialistes mèdics del programa recorden alguns dels consells més importants per prevenir les complicacions que poden produir-se en un viatge. Gaudir d'un viatge, ja sigui per motius professionals o d'esbarjo, és el que tothom desitja. Per poc que es cuidin alguns petits detalls, el viatge serà més segur, i així es podrà viure més intensament. En els viatjes de llarga durada, la preparació prèvia és fonamental: recollir informació del lloc que es visitarà, les seves peculiaritats culturals, els costums, els serveis, les vies de comunicació i, sobretot, no descuidar-se la salut. Perquè també quan es viatja sempre és millor prevenir. Una visita prèvia al metge de capçalera aclarirà força dubtes: les vacunes recomanades; la medicació, si es pren, suficient per a tot el viatge; la contractació d'una assegurança mèdica, etc. La doctora Montserrat Baré parla amb dos cooperants d'Enginyeria Sense Fronteres sobre els riscos de contraure malalties tropicals i de com fer una bona prevenció de malalties transmeses a través dels aliments. També es troba amb Sandra Canudas, consultora de viatges, que, després de fer la volta al món, ha publicat llibres d'ajuda, especialment per a dones que viatjen soles. Amb ella repassa uns quants consells per evitar les picades d'insectes, per equipar una farmaciola o per preparar la maleta amb el tipus de roba que cal dur en un viatge al tròpic. La infermera Magda Tarrés visita un Centre de Vacunació Internacional per conèixer els consells i les vacunes recomanades. Tot seguit, a l'aeroport del Prat, es troba amb Jorge San Román, cap de cabina en vols transoceànics, que aconsella què menjar, com superar el "jet lag" i què fer per prevenir la síndrome de la classe turista.[-]

Avís legal | Privadesa | Condicions d'ús | Copyright � 2014, Generalitat de Catalunya
El Departament d'Ensenyament no es fa responsable del contingut dels enllaços externs. Llegir més